Evenementenfotografie door Roëlla Verhoeven Fotografie. 
De beste terugblik op je bedrijfsfeest of evenement.

Over een bedrijfsfeest of evenement wordt vaak nog lang nagepraat. En als dat met foto's gebeurt, maakt dat veel meer indruk. Zeker op social media. Fotografie is daarmee ook een belangrijk onderdeel bij de organisatie van je volgende feest, open dag, congres of ander evenement .

Mooie sfeerbeelden, onopvallend geschoten, terwijl ik tussen de bezoekers loop. Of een apart fotohoekje dat is ingericht in een specifieke sfeer of met attributen. Er zijn veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld om een rodeloper-gevoel te krijgen of een bepaalde setting te creëren.

Is het evenement buiten? Dan is de fotowagen zeer geschikt! (www.fotowagen.nl) Dan krijg je een overdekte mobiele studio op locatie! Met of zonder greenscreen fotografie, die je weer goed kunt gebruiken voor fotomarketing.

Het is maar net wat past bij het feest of evenement. Eventueel kunnen de foto’s ter plekke worden geprint en meegegeven aan de bezoekers, natuurlijk voorzien van je logo. Maar natuurlijk ook digitaal. Handig, want veel bezoekers zullen de foto delen via eigen social media. En je kunt ze zelf ook gebruiken op je eigen website of Facebook-pagina van je bedrijf.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Bel of mail me!