Trouwreportage door Roëlla Verhoeven Fotografie: 
Je hele bruiloft, van JA tot Z.

De mooiste dag van je leven is er ook een die snel voorbij gaat. Dus wil je al je aandacht kunnen besteden aan je geliefde en familie en vrienden. Zonder het gevoel te hebben dat je de hele dag moet poseren. Vertel me vooraf wat je wensen zijn, en je zult tijdens de bruiloft niet eens merken dat ik er ben. Ik ben erbij zolang je wilt - de hele dag, alleen de ceremonie, een heel weekend - en leg alles van A tot Z vast in een trouwreportage. Zo kun je na afloop je hele bruiloft rustig herbeleven en nagenieten van alle bijzondere momenten.

Na afloop worden alle foto’s voorzien van nabewerking in kleur en contrast en krijg je je hele trouwreportage op DVD. De fotobestanden zijn in de hoogste resolutie (en zonder watermerk) zodat je er mee kunt doen wat je wilt. Ik maak ook graag een prachtig trouwalbum voor je.

De kosten van een bruiloft lopen natuurlijk al snel op. Ik maak een offerte op maat, volgens jullie specifieke wensen. Die offerte krijgen jullie na ons gesprek. De mogelijkheid van een trouwalbum hoort daar ook bij.

Om een idee te geven wat er mogelijk is:

Pakket A: 1150,00
8 uur fotografie, alle nabewerkte foto’s op hoge resolutie.

Pakket B: 1550,00
8 uur fotografie, alle nabewerkte foto’s op hoge resolutie.
Een prachtig album van 60 pagina’s van 30 x 30 cm.

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Bel of mail me!